3:a i Hammabyhöjden

av

i

Här ser du ett exempel på en helt tom lägenhet som stylades av oss. Vi fokuserade på att tillföra detaljer som lyfte helheten och skapade liv och värme.

Temat i lägenheten var fredagsmys, och vi ville förmedla känslan av en härlig fredag, jobb/skola är slut för veckan och myset drar igång hemma. Med tända ljus, bad, sällskapsspel och tacos. Som vanligt fokuserar vi på den röda tråden genom hela lägenheten och adderar många blickfång som skapar nyfikenhet och intresse av att se mer.

kalmgatan
Kalmgatan
Kalmgatan
Kalmgatan

”Vi är mycket nöjda med den stylingen som gjorts i lägenheten, snyggt! En välkomnande styling helt enkelt 👌 Fina bilder. Kul och annorlunda med dukat bord och mat.”

Kalmgatan

Då lägenheten var väldigt ljus och alla väggar var vita valde vi att ta in våra målarvänner på NF Måleri för att förvandla ett av sovrummet till ett mysigt och lyxigt sovrum i en mörkt grön kulör. Det skapade en extra dimension i lägenheten  och det gav ett djup till inredningen. Smakfullt både på bild och i verkligheten. Resterande rum arbetade vi istället med kontraster i inredning, blickfång och värme.

Stylat barnrum

Tack för förtroendet till mäklare och säljare.

Detta objekt var fantastiskt roligt att styla!