3:a i Örby Slott

av

i

Här kan du läsa om hur vi hjälpte vår kund att styla och förbereda hans trerummare inför fotografering och visning. Lägenheten vad delvis inredd så vi fokuserade på att tillföra detaljer som lyfte helheten och skapade liv och värme.

I mitt fall bestämde jag mig för att lämna över allt och släppa alla mina egna åsikter. Jag skulle tex. aldrig målat om två rum, det gjorde Fanny Style vilket resulterade i en helt ny lägenhet. Jag är så nöjd och mitt tips till andra är att helt släppa taget och låt dem sköta rubbet.

– Pelle

Vår kund önskade en hemtrevlig, inbjudande och varm miljö i lägenheten. Här hade vi fokus på hemtextilier och olika typer av blickfång, något som det inte fanns så mycket av i lägenheten. Vi skapade två mysiga sovrum, och lyfte fram potentialen i kök/matrum som var stort och mycket lämpligt för middagar, kalas och fest.

styla lägenhet inför visning
Stylad balkong

I det ena sovrummet fanns endast en stor säng, som stod mitt i rummet. Vi valde därför att flytta sängen (så den tog mindre plats) samt adderade en fåtölj med stickkorg och ett skrivbord. Detta för att visa hur stort rummet var, och hur mycket plats det finns, för annat än bara en säng.

Köket hade stora ytor för matlagning och häng. Vi dukade vi upp för en fest, popcorn och spel i vardagsrummet, tapas på bordet och matlagning på gång på bänkarna. Balkongen var helt tom, och där valde vi att skapa en sittbänk och adderade mycket växter för att skapa en inbjudande och trevligare miljö.